Service

Vi på Engmans Bilservice är en auktoriserad Volvoverkstad och har ett nära samarbete med Bilia. Som Volvo närservice-verkstad är vi specialister på alla Volvos olika modeller. Med vår långa erfarenhet och breda kunskap utför vi bland annat bilservice, reparationer och 4-hjulinställning på din bil. Hos oss kan du betala med Volvokortet, helt ränte- och avgiftsfritt i fyra månader. Läs mer om våra tjänster nedan.

Bilservice

Med Volvo Originalservice 2.0 hos oss kan du vara säker på att din bil behåller sin säkerhet och prestanda. När du lämnar in din Volvo på bilservice hos oss ser vi till att noggrant kontrollera och serva din bil. I en 2.0-service ingår fri hyrbil under tiden som din bil är hos oss. Hyrbilen – med fem fria mil – bokas i samband med tidsbokningen. Du får dessutom ett års gratis Volvo assistans. Detta innebär att om olyckan skulle vara framme kommer din bil att hämtas gratis och köras till närmsta Volvoverkstad. Läs mer om fördelarna med Volvo assistans.

Har du en äldre Volvo?
Inga problem! Vi utför komplett service på alla Volvomodeller. Vi erbjuder bas, anpassad och underhållsservice på din bil så att du kan färdas tryggt på vägen.

Reparationer

Som Volvo närservice utför vi även reparationer på din bil. Vi har kunskap och behörighet att utföra reparationer på bland annat bromsar, fram- och bakvagn samt AC-reparationer.

4-Hjulsinställning

Vi utför även 4-hjulsinställning på din Volvo. När du lämnar in din bil för hjulinställning hos oss kan du försäkra dig om att bilens styrsystem fungerar som det ska. En korrekt utförd hjulinställning är viktigt för att du och din familj ska kunna färdas tryggt och säkert på vägarna.

Kontakta oss för att boka tid eller om du har några frågor.

Välkommen in!

betala_med_volvokort