Volvokortet

Som Volvo närservice-verkstad är vi måna om att våra kunder ska få det allra bästa. Därför erbjuder vi dig möjligheten att ansöka om, och betala med Volvokortet här hos oss.

Volvokortet är ett betal- och kreditkort som innehåller mängder av rabatter och förmåner för dig som kund. Kortet är helt kostnadsfritt och eftersom kortet är anslutet till VISA, kan du använda kortet att betala med i hela världen. Med Volvokortet i plånboken blir det helt enkelt bekvämt för dig att handla.

När du betalar med Volvokortet hos oss får du fyra månaders avgifts- och räntefri delbetalning på bland annat service och reparationer. Med Volvokortet får du också fina erbjudanden och rabatter, samt bonus på allt du handlar (ej tobak, spel, bilköp).

Att ansöka om Volvokortet

Det är enkelt att ansöka om Volvokortet! Det enda du behöver göra är att komma in till oss, så hjälper vi dig med din ansökan. Om du inte har möjlighet att ta dig hit kan du alltid ansöka direkt på webben via Volvo Finans. Där kan du också läsa mer om kortets alla rabatter och förmåner, samt aktuella villkor och bestämmelser.

Ta kontakt med oss om du har några frågor eller kom in så hjälper vi dig med din ansökan.

Välkommen!

 

betala_med_volvokort